Oxygen Prime – Oxigén terápiás feltöltő kezelés

 

A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN

Szalonunkban egy kétmasszázsos teljesen manuális luxus kényeztető kezeléssel töltjük fel bőrét éltető oxigénnel és bőrfiatalító, ránctalanító hatóanyagokkal!

Azt tudjuk, hogy a légzés biztosítja életképességünket. Környezetünk és a szervezet közötti gázcsere első állomása a tüdőn keresztüli oxigén felvétel. A belső légzés folyamán a véren és a különböző sejtnedveken keresztül jut be az oxigén. A kapillárisok biztosítják az élő sejtek oxigénellátását, már amelyekhez elvezetnek ezek a hajszálerek.

Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait. A bőr, mint tudjuk, 20 éves korban van a csúcsponton, ilyenkor a legjobb hidratáltsága, oxigén ellátottsága. Az öregedés során romlik az oxigén-pótlódás, romlik az anyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, az elasztikus rostok tönkremennek és újak nem képződnek. Ehhez természetesen olyan külső okok is hozzájárulnak, mint a túl sok napfény, a légszennyeződés, a szabad gyökök képződése.

A bőrünkben lezajló összes folyamathoz oxigénre van szükségünk (hámképződés, melanin termelés, mirigyek működése…).

A bőr különböző életkorban eltérő oxigéntartalommal rendelkezik. Míg 20 éves korunkban 100%-os, addig 30 évesen 75%-os, s 40 évesen már csak 60%-os lesz a bőrünk oxigéntartalma.

Milyen is az oxigénhiányos bőr?

• A sejtek aktivitása csökken. 4O éves korunkra, mikor már bőrünk oxigéntartalma csak 6O%-os, a sejtek újjáépüléséhez már nem 28, hanem 40 nap szükséges.
• Korai sejt-elöregedés lép fel.
• A bőr veszít rugalmasságából.
• Az arcbőr sápadttá, viaszossá válik.

A nagyvárosok gázokkal szennyezett levegőjében érződik az oxigén hiánya, bőrünk szó szerint fulladozik. Az oxigénhiány a felhámban a legerősebb csapást méri a szépségre és az egészségre. Bőrünk légzését más tényezők is tovább gátoljak, mint például a bőrfelszín tartós elszigetelése, „bevakolása” különböző kozmetikumokkal, a kórosan megvastagodott szaruréteg, a faggyúval telített, átjárhatatlan szőrtüszők.

Olyan új oxigénszállító anyagot kellett találnia a GIGI szakembereinek, amely felülről képes oxigént szállítani a bőr sejtjeihez, azokhoz, amelyek a keringés révén már nem képesek elegendő oxigén felvételére. Ilyen anyagok a perfluorokarbonok, melyeket amerikai tudósok a vietnami háború idején kísérletezték ki a hemoglobin pótlására, azóta a lélegeztető gépeknél is alkalmazzák. Ez a stabil, sűrű, színtelen, szagtalan folyadék kétszer nehezebb a víznél. Ezek egyik változatát – a perfluorodekalint – alkalmazzák kozmetikai készítményekben, melynek nagy az oxigénfelvevő és megkötő képessége, így az oxigént a legmélyebben lévő bőrsejtekig képes szállítani.

A perflourodekalin kozmetikai hatásai (GIGI OXYGEN PRIME):

• Javítja a bőrlégzést, a bőr mikrokeringését, immunitását
• Fokozza a sejtek közötti energiaáramlást és az anyagcsere folyamatokat
• A bőr sérüléseire gyógyító hatással van.
• Bőrnyugtató
• Gyulladásgátló
• Antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik
• Visszaállítja a bőr pH-szintjét
• Megköti és eltávolítja a bőrbe kerülő méreganyagokat

A GIGI OXYGEN PRIME

sorozata egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára az öregedés jeleinek megszüntetésére.
A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz.

•    Perflourodecalint – hogy a bőr újra lélegezzen, és funkciói tökéletesen működjenek.
•    MATRIXYL-t- az új kollagén rostokért, mely újjáépíti a bőr szöveti szerkezetét, így látványosan csökkenti a ráncokat.
•    SEPILIFT”-et-, a sima, és feszesebb bőrért. A Sepilift egy innovatív aminosavkomplex, amely elősegíti a sejtmegújulást, a bőr nedvesség megkötő faktor tartalmát megnöveli, így csökkenti a már meglévő ráncokat. Megvédi a kollagén és elasztin rostokat az enzimes felbomlástól, feszesen és rugalmasan tartván a bőrt. Erős antioxidáns hatása késlelteti az öregedési folyamatot, véd a szabadgyökök károsító hatásával szemben.
•    TAURIN-t – a hidratáltságért, az oxidánsok elleni védelemért és a plusz energiáért.

A rendszeres oxigén és nedvesség ellátás valamint a bőr önmegújító folyamatinak aktiválása által, a GIGI Oxygen Prime termékek stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását.

A kezelés végére: Bőre újra lélegzik, rugalmas és energiával teli! A kollagén és elasztin rostokat megfelelő védelemmel látjuk el, sérüléseiket orvosoljuk és új rostok képződését indítjuk el. Tapasztalja meg Ön is a fiatalság titkát a GIGI OXYGEN PRIME termékcsaláddal!

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.