Gyümölcssavas bőrmegújító kezelések

 

Glycopure – Kíméletes hámlasztás gyümölcssavakkal a bőr megújításáért.

A GIGI termékcsaládjainak tagjaként a Glycopure a kíméletes hámlasztást teszi lehetővé kozmetikusai számára. Korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. Hatásossága a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre (pufferhatásra) épül. A kaliforniai egyetem dermatológiai tanszékén végzett kutatások eredményei szerint ugyanis nincs szükség magas savkoncentrációra, ha a glikolsav és a tejsav mellett különböző hatásfokozó- és pufferoló anyagokat használnak. A termékcsalád újdonsága, hogy az AHA mellé az A-vitamin kerül, amely sejtosztódást elősegítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását. A termékek használatával szembetűnő ránctalanító, bőrfiatalító hatás érhető el maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával.

A termékcsalád hatékonysága a szalon kezelés és a házi használatra szolgálóanyagok együttes alkalmazásával biztosítható. A kúra áltálában 6 hétig tart, heti egy kezeléssel.

Recovery hámlasztás

Erőteljes hámlasztás a komolyabb problémák megoldására.

A GIGI Recovery peelingek segítségével személyre szabott hámlasztó kezeléseket végezhetünk a szalonban. A termékek alfa- és béta-hidroxisavak kiegyensúlyozott keverékeit tartalmazzák, az adott bőrproblémáknak megfelelő aktív koncentrációkban. Magas hatóanyag koncentrációjú termékek, melyek csak és kizárólag professzionális használatra készültek, és már az első kezelés után látható eredményeket produkálnak.

A Recovery peelingek szerepe az, hogy az epidermisz azon rétegét eltávolítsuk, ahol az öregedés, károsodás jelei láthatóak. Ezt kontrollált módon végezzük, a folyamat eredményeképpen a bazális rétegben új, egészséges sejtek képződését indítjuk el, a dermiszt erősítjük.

A hámlasztó kúra végére az arcbőr fiatal, üde, egyenletes és bársonyos lesz.

A kezelés az alábbi problémáknál nyújt segítséget:

  • az öregedés eredményeképpen létrejött elváltozások megelőzése és kezelése
  • felszínes, kisebb ráncok kisimítása,
  • felszínes hegek, ill. pattanásos bőr kezelése
  • a bőr pigmentációinak pl. májfolt, szeplők halványítása
  • tág pórusok finomítása
  • napsütés által károsodott bőr regenerálása.

A Recovery kezelést a kozmetikákban kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr “kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, s a frissebbek nem tudják átvenni helyüket. Ezen segít a gyümölcssavas hámlasztó kúra. Az AHA-k nemcsak a hám szarurétegében, de a hám alatti ún. irhában vagy dermiszben is jótékony szerkezeti változásokat okoznak. Az egy hónapon keresztül heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik. A hámlasztó kúra végére az arcbőr kivilágosodik, a ráncok kisimulnak, az arc újra életerőt sugárzó lesz, az arcszín egyenletessé válik. Mindezt ráadásul úgy érhetjük el, hogy a gyógyulás azonnali, a kockázat csekély.
Egy kúra 4-6-8 kezelésből áll a bőrprobléma és a bőrreagálásának függvényében. Mivel minden páciens másként fog reagálni a kezelésre ezért a kozmetikusnak kell a hatóidőket a reakció függvényében beállítani. A kezelés után bőrpír és kisfokú égő érzés jelentkezik, ami rendszerint pár óra alatt megszűnik. Az arcbőr néhány napig úgy néz ki, mintha a páciens szoláriumozott vagy napozott volna. A hámlás a kezelést követő 24 óra múlva fog elkezdődni és legalább 2 napig tart. Egy év alatt 2 kúra javasolható, 6 hónapos szünettel.

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.