Hideg lézeres hialuronsavas feltöltés

 

A hideglézer mint biológiai katalizátor átmelegíti a szöveteket és így sejtképző és sejtregenáló hatású. Használatával egyenletessé válik a bőrstruktúra, ránctalanító hatás érhető el. A hideglézer garantáltan fájdalom és komplikációmentes, mert kizárja az égési rizikófaktort, hiszen a kezelés alatt a közvetlen bőrfelmelegedés maximum 1 C˚. A Vitalaser 420 a nagyobb teljesítménynek (420mW) köszönhetően még hatékonyabban alkalmazható a kozmetikai ránckezelések (hideglézeres kezelések) területén.

A kezelt bőrfelületet, a HYALURON-NANOGEL használatával előkezeljük. A HIDEGLÉZER rétegesen megköti a kötőszövetben elnyelődött HYALURON-NANOGEL-t, és azt hálószerűen összekapcsolja. A kezelés garantálja, a bőrszerkezet azonnali látványos javulását és a szárazsági ráncocskák eltűnését, a mélyebb ráncok kiemelkedését.

Hyaluronsavat az emberi kötőszövet is tartalmaz, nem idegen a szervezet számára. A HYALURON-NANOGEL természetes, nem állati eredetű hyaluronsavból biotechnológiai eljárással állítják elő. Nem allergizál.
HYALURON-NANOGEL a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejt között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre. A kollagén és elasztikus rostokat újraképződésre serkenti, így biztosítva a bőr rugalmasságát és feszességét.
A Nanogel a hideglézer hatására beépül a kötőszövetbe és így a bőr több folyadék megkötésére képes, ezáltal intenzív ránctalanító hatású.

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.