NEW AGE G4 kezelés

A többszintű bőrregeneráció új korszaka

A GIGI LABORATORIES által kifejlesztett G4 termékcsalád új korszakot nyit a kozmetikai életben, és a bőr minden rétegében intenzíven küzd az öregedés jelei ellen.

Egyedi, szabadalmaztatott P.C.M. komplexet tartalmaz. PCM™ Complex: peptidek + ceramidok + matrix.   Egy egyedülálló komplex, amely védekezőképességének helyreállítására és fenntartására, valamint a regenerációs folyamatok stimulálására szolgál.

A G4 termékcsalád a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek ellensúlyozzák az öregedést kiváltó tényezőket és hatékony többszintű ránckorrekciót biztosítanak, miközben jelentősen javítják a bőr feszességét és rugalmasságát. Kifejezetten ajánlott napfénykárosodott bőrök, vagy drasztikusabb peeling eljárások, eszközalapú invazív esztétikai beavatkozások után a bőr regenerálására!

FŐ HATÓANYAGOK:

Peptidek: kollagén-, elasztin-, hialuronsav szintézis stimulálás, pigmenthalványítás, izomrelaxálás.

Ceramidok: bőr védekezőképesség helyreállítás, láthatatlan vízleadás-gátlás.

Mátrix: Az extracelluláris mátrix aktivitásának fenntartása és erősítése közvetlenül hozzájárul az új sejtek növekedéséhez, javítja a bőr gyógyulását, erősíti a kollagén és elasztin rostok közötti kötéseket, valamint feltölti a sejtenergiát.

DMAE: az izmok és szalagok funkcióinak helyreállítására és javítására, valamint a vérkeringés fokozására és a sérülések utáni rehabilitáció felgyorsítására használják.

Hialuronsav: Háromféle molekulasúlyban

MIDSUMMER NIGHT’S DREAM OIL — 7 olaj komplex: jázmin olaj, bazsarózsa olaj, japán cseresznyevirág olaj, neroli olaj, levendula olaj, bodzamag olaj, damakuszi rózsa olaj

A New Age G4 kezelés:

  • Stimulálja és regenerálja a bőrt.
  • Mély hidratálást biztosít.
  • Antioxidánsokkal védi a sejteket.
  • Erősíti és helyreállítja az epidermális gátat.
  • Elősegíti a napozás és agresszív kozmetikai eljárások utáni felépülést.
  • Javítja a bőr textúráját, kisimítja a mikrodomborzatát.
  • Lenyűgöző lifting hatást hoz létre.
  • Aktiválja a sejtanyagcserét.

A kezelés után a bőr feltöltődött, kisimult a ráncok elhalványulnak az arcvonások megemelkednek.

 

 

További információ és bejelentkezés:+36 1 3183-801, vagy a +36-30 900-4207-es telefonszámokon.