New Age- fitoösztrogénes bőrfiatalítás

A menopauza után a drasztikus hormonális változások miatt a bőr jelentős mértékben veszít nedvességtartalmából, feszességéből, fénytelenné, fakóvá, petyhüdtté válik.
A klimax átvészelésére a gyógyászatban már régóta alkalmazzák az ösztrogének jótékony hatásait, de sajnos káros mellékhatásaik is egyre feltűnőbbé váltak. A növényekben található fitohormonok tehát nem véletlenül kerültek az utóbbi időben a tudomány és a szépségipar érdeklődésének a körébe.

A fitoösztrogének olyan vegyületek, amelyeknek szerkezete és hatása majdnem megegyezik az emberi petefészekben termelt ösztrogénével, amelyről tudjuk, hogy a változás időszakában a mennyisége csökken. Fitoösztrogéneket leginkább a szójacsírában, a tofuban és egyéb szójatermékekben találunk, de a lenmag, a borsó, a fokhagyma, a komló, a cseresznye, a burgonya, a paradicsom és a tehéntej is tartalmazza.
A fitoösztrogének olyan növényi anyagok, amelyek a szervezet ösztrogén-aktivitását előnyösen befolyásolják anélkül, hogy mellékhatásokat okoznának.

A New Age termékcsalád esetében a szójából kivont fitoösztrogénnek, az izoflavonnak köszönhetően a bőrünk helyi hormonterápiás kezelést kap, mellékhatások nélkül.

Milyen hatása van az izoflavonnak a bőrre? 

•    Fokozza a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát, feszességét, hidratáltságát.
•    Elősegíti az új egészséges hámsejtek képződését.
•    Gátolja a bőr minden rétegében a sejteket, szövetek roncsoló enzimatikus folyamatokat.
•    Erősíti a bőr immunfolyamatait.
•    Erősíti az irha érhálózatát, megelőzi a rozacea kialakulását.
•    Növeli a hám és az irha sejtjeinek energiáját az ATP szintézisének fokozásával.
•    Szabályozza a bőrben zajló lipid folyamatokat, a faggyú- és a szaruzsír mennyiségét.
•   Gátolja az öregségi foltok, pigmentációk kialakulását.

Az öregedési folyamatok nagymértékben lelassíthatók rendszeres szalonkezeléssel és az otthoni termékek napi használatával.

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.