Arckezelés

 

Az arckezelés, mint egy megvalósult álom

Talán kissé túlzásnak tűnik ez a megfogalmazás, de tegye mindenki a szívére a kezét! Ugye, hogy a szép arcbőr fontos az Önök számára is? Tapasztalatból mondjuk – és esetünkben ez nagyon hosszú időszakot jelent –, hogy szinte nincs olyan, hogy valaki tökéletesen elégedett az arcbőre minőségével. Sokan megpróbálkoznak az otthoni körülmények közötti lehetőségek kihasználásával, de az ideális állapot megteremtéséhez, annak fenntartásához ez hosszú távon nem megoldás.
Sokak életét megkeserítik a pattanások, a rosacea. Vannak, akiknek problémát jelent a fakó bőrszín, de okozhatnak problémát az arcbőrön megjelenő ráncok is.
És ilyenkor jön a dilemma. Annyi arckezelés van, hová forduljak? Melyik lehet számomra a legjobb? Nos, a legelső tanács, hogy megfelelő szakembert kell választani. Igen, de ki lehet az? A válasz egyszerű. Legyen megfelelő tapasztalata, legyen szakmailag tökéletesen felkészült, és rendelkezzen megfelelő referenciákkal.
A Dita Kozmetika esetében ez mind rendelkezésre áll, hogy az arckezelése a lehető legjobb kezekben legyen. A nálunk elvégzett arckezelés után valóban álmai valósulnak meg!

Az arckezelés lehet egy alapkezelés

Ha fáradtnak, stresszesnek érzi magát, vagy csak szép és kisimult szeretne lenni, egy Önnek fontos eseményre, javasoljuk, hogy vegye igénybe alapkezeléseinket!
Az arckezelés során minden esetben az Ön bőrtípusának megfelelően személyre szabott GIGI termékeket használunk, miközben Ön ellazulhat és élvezheti a kezelések stressz oldó, feltöltő hatását. Természetesen az alapkezelés igény szerint tovább bővíthető:

  • gyémántfejes bőrcsiszolással,
  • dinamikus vízsugár peelinggel,
  • rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel,
  • plazma kezeléssel,
  • face-liftinggel (arcizom tornával),
  • hatóanyag ampullák ultrahangos, illetve elektroporációs bevitelével,
  • mitesszerek eltávolításával,
  • vagy speciális feltöltő arany nyomatmaszkkal.

 

A következő gyakori igény a tini kezelés, vagy zsíros bőr kezelése

A közhiedelemmel ellentétben a zsíros bőr nem csak a tinédzserek problémája. Bármelyik életkorban előforduló bőrprobléma lehet, melyet kiválthatnak hormonális problémák, környezeti tényezők, gyógyszer mellékhatások, de akár a stresszes életmód is.
Szalonunkban alapos diagnosztizálás után kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módszert és készítményeket a GIGI termékek gazdag tárházából. A GIGI kiemelt figyelmet szentel a zsíros bőrök ápolására, készítményeivel elkerülhetőek a drasztikus gyógyszeres kezelések is.

Az arckezelés többféle eljárással történhet

Valóban, az arckezelés többféle eljárást foglal magában. Egy kozmetikai arckezelés minden esetben a bőrdiagnosztikával kezdődik. A diagnosztika során felmérjük a bőr állapotát, feltárjuk a problémákat, majd a bőr állapotának megfelelően felállítjuk a kezelési tervet. Ezen a ponton dől el, hogy az arckezelés melyik típusát javasoljuk.
Az arckezelés mindig letisztítással és peelinggel kezdődik. Amennyiben szükséges eltávolítjuk a mitesszereket, pattanásokat a bőr felpuhítása után.
Tisztítás után plazmával kezeljük a bőrt, ezzel elősegítve a bőr gyors regenerálódását. Következő lépésként már koncentrálhatunk a feltöltő lépésekre, masszázzsal, elektrokozmetikai technológiákkal, pakolásokkal.
Itt most nem beszélünk részletesen a hialuronsavas kezelésről, a gyémántfejes mikrodermabrázióról vagy a Plasma kezelésről. Ezeket bemutatjuk az aloldalainkon.
Ezeken túl is még számos eljárást használunk az arckezelés során. Az alábbi felsorolásban található kezelések mindegyike elérhető kozmetikánkban. Ha többet szeretne ezekről megtudni, úgy kattintson arra, ami érdekli és bővebb információkhoz juthat.