Rádiófrekvencia

 

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés
Szalonunkban  bipoláris rádiófrekvenciát alkalmazunk, a bőr feszesítésére, az arckontúrok emelésére. A nagyfrekvenciájú (rádiófrekvenciás) (RF) hullámok biztonságos, non-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére és a bőr tónusának és szerkezetének javítására. A bőr túlmelegedését a kezelőgépnél egy beépített hőmérsékleti kontroll technológia gátolja.

A rádiófrekvenciás hullámok elektromágneses hullámok, melyek energiája a készülék működése közben hőenergiává alakul. A pólusok által kibocsátott elektromágneses áram hatására a különböző vezetőképességgel rendelkező szövetek eltérő hőmérsékletre melegszenek fel. A rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni, és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne, és égési sérüléseket szenvedne.

Előnyei:

  • fájdalom- és sérülésmentes,
  • a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok átalakulnak, számuk megemelkedik,
  • a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, üdévé válik,
  • a ráncok, a szem körüli sötét karikák és szarkalábak finomodnak,
  • ezzel az eljárással kezelhetők az arc, a nyak, a toka és a dekoltázs érzékeny területei is
  • zsírbontó és bőrfeszesítő hatás együttes érvényesülése (toka),
  • relaxáló, nyugtató hatású.

A KEZELÉSEK FIZIOLÓGIAI HATÁSA

Azonnali hatás:Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok kétdimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér- és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.

Hosszú távú hatás:az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztinrostokat. Az extra sejtmátrix hő sérülése egy sorgyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagénrostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

Javasolt felhasználás:

  • Az arc és az arckontúrok liftingjére, megemelésére.
  • A test öregedésével együtt járó bőrmegereszkedés kezelésére, különösen a felkar, a nyak, a toka feszesítésére.

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.