Recovery – Növényi őssejtes anti-aging kezelés

A Recovery, egy gyógyászati terméksor, mely a bőr különböző igénybevételeiből származó problémáinak kezelésére lett kifejlesztve és tesztelve.

A termékcsalád egyik főhatóanyaga a PhytoCellTec ™ Malus Domestica egy különleges svájci alma fajból kinyert őssejtek liposzómákba zárva. A fafajtára először azért figyeltek fel, mert a gyümölcsei rendkívül hosszú ideig eltarthatók anélkül, hogy fonnyadni kezdenének. Az alma különlegessége magas növényi őssejt tartalmában rejlik.
Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből nyert kivonat 92 százalékkal serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, sejteinket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrterület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.
A termékcsalád másik főhatóanyaga a Butterbur kivonat magas antihisztamin és antileukotrién tartalmú növényi kivonat, mely gyulladás-, és bőrpír csökkentő hatású. Intenzív nyugtató hatása mellett megelőzi a kellemetlen allergiás tünetek megjelenését.

A Recovery termékek kinek ajánlottak?

Minden páciensünknek bőrfiatalításra, ránctalanításra és kifejezetten ajánlottak a fokozottan érzékeny, gyulladásra, eritémára hajlamos, rosaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására. Különleges összetevői felerősítik a bőr védekezőképességét és helyreállítják egészséges működését.

Mit jelent, hogy elő és utókezelő termékcsalád?

Egy olyan korban élünk, amikor mindenki, minél tovább fiatal és ránctalan szeretne maradni. Amennyiben valaki későn kap észbe, vagy éppen rossz genetikával rendelkezik, bizony sokkal drasztikusabb eljárásokhoz kell folyamodnia, mint a megszokott mindennapi kozmetikai eljárások. A kisebb, nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, mélyhámlasztások, más drasztikusabb esztétikai eljárások, bizony megviselhetik az amúgy egyáltalán nem érzékeny bőröket is. Ebben a problémakörben is nagy segítséget nyújt a Recovery termékcsalád.

Előkezeli a bőrt

  • Előkészít a bőrt a kozmetikai vagy orvosi eljárásokra
  • Felerősíti és egyenletessé teszi a bőr hatóanyag befogadását
  • Felgyorsítja a bőr regenerálódó képességét
  • Helyreállítja a bőr természetes védekező képességét
  • Minimalizálja a kozmetikai és orvosi beavatkozások kockázati tényezőit

Utókezeli a bőrt

  • Nyugtatja a bőrt
  • Megerősíti és felgyorsítja a bőr öngyógyító képességét
  • Csökkenti a kezelések kellemetlen mellékhatásait (duzzanat, bőrpír, feszülő érzés, szárazság)
  • Felerősíti az alkalmazott kozmetikai, gyógyászati eljárások hatásfokát
  • Elősegíti az elért eredmények hosszú távú megőrzését

Mivel felerősíti a kozmetikai és gyógyászati kezelések hatásfokát és elősegíti, az eredmények hosszabb idejű fenntartását kifejezetten ajánljuk hámlasztó, vagy éppen feltöltő elektrokozmetikai kezelések mellé is, a bőr  otthoni ápolására, hogy az elért eredmény tovább látványos maradjon.

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.