GIGI Kozmetika

 

A Dita Kozmetika, mint GIGI Kozmetika

Szalonunk 70 éves múltra tekint vissza, ahol az elmúlt évtizedekben anyáról leányára szállt a szépségmesterség hagyománya. A Dita Kozmetika ma Budapest legrégebbi és legpatinásabb kozmetikai szalonja. Elegáns környezetben, családias hangulatban várjuk szeretettel új és régi vendégeinket a belvárosi Kígyó utcában. Kiemelkedő szakmai tapasztalatunk mellett elegáns környezetet és családias hangulatot biztosítunk vendégeinknek.
Büszkék vagyunk, hogy mint GIGI Kozmetika, a GIGI Referencia Szalonjaként működünk. Mint GIGI Kozmetika, a legkorszerűbb kozmetikai gépparkkal és a GIGI készítmények teljes palettájával rendelkezünk. A termékeket szalonunkban nemcsak a kezelések alkalmával lehet kipróbálni, azokat meg is tudják vásárolni.
Szalonunk kozmetikusai több mint 20 éve állandó, összeszokott csapatként várják Önöket. Kozmetikusaink folyamatosan részt vesznek szakmai továbbképzéseken, hogy a legújabb és legkorszerűbb technológiákkal tudják Önöket kényeztetni.

De honnan is jön a GIGI Kozmetika?

Az alábbiakban ismerjük meg röviden a céget, ahonnan ez a kiemelkedő minőségű termékpaletta és technológia érkezik. A GIGI Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata – melyet 1957-ben alapított a Magyarországon született Eliezer Landau – 1991 óta van jelen a magyar piacon. Jelenleg több, mint 3000 kozmetikus partnerrel, folyamatosan növekvő számú szalonnal, hazánkban az egyik vezető professzionális márka.
A GIGI cég a kozmetikumok teljes skáláját biztosítja. Említettük, hogy az általunk vezetett GIGI Kozmetika termékértékesítéssel is foglalkozik. Vásárlói igénnyel rendelkező vendégeink kisebb, attraktívabb csomagolásban vásárolhatják meg a termékeket, otthoni használatra.
Fontos kiemelni, hogy az említett lakossági termékek a világon sehol nem kerülnek üzletekben kiskereskedelmi forgalomba. A GIGI termékeket kizárólag szalonokban, a kozmetikusok diagnosztizálása után vásárolhatják meg.
A minőség egyik záloga, hogy a GIGI kozmetikumokat egyetemi és gyógyszergyári kutató laboratóriumokban kísérletezik ki, évente legalább egy új termékcsalád kerül piacra.
Szalonunk, mint GIGI Kozmetika folyamatos kapcsolatban áll az anyacéggel. A folyamatos kapcsolat mellett, mint a GIGI Kozmetika dolgozói részt veszünk szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon.

Utolsó lépésben bemutatjuk a GIGI egyik forradalmi innovációját

Ez pedig a GIGI Quadro Time Machine. A GIGI Kozmetika időgépének is lehetne nevezni. Ez a négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgép már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét. Nos ezért neveztük a GIGI Kozmetika időgépének! De nézzük meg a négy funkciót!

 

  • Dinamikus vízsugár peeling

Nagy nyomással áramló víz, gyümölcssavas oldat és levegő keverékével. Olyan, mintha egy apró hűs gőzborotva peelingezné le a bőrt. A többi peeling módszertől abban különbözik, hogy ez kifejezetten kellemes érzés, hatása azonnali és látványos. Nincs bőrirritáció, egyenletes a koptatás, rövidebb a kezelési idő. A kezelés hatására nemcsak a bőr hatóanyag felszívódó képessége javul, de beindul a sejtregenerálódás és csökken a ráncok mélysége is.
Amellett, hogy a felszívódó képesség javul, a kezelt felület azonnal üdébb, feszesebb és simább lesz, a száraz ráncok feltöltődnek. Érzékeny bőrökre is alkalmazható.

  • Elektroporáció

Jóval eredményesebb, mint az iontoforézis, és hatékonyabb, mint az ultrahangos hatóanyagbevitel. Több mint a tűs mezoterápia, ami a hatóanyag bejutását biztosítja, de a sejtszintű anyagfelvételt nem. Felgyorsítja a hámon, a faggyú- és a verejtékmirigyen keresztüli transzcelluláris és intercelluláris anyagvándorlást. Nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

  • Y-lifting, Ionto lifting

Az Y elektróda segítségével egyszerre végezhetünk iontoforézist és izomstimulációt. Az eljárás megemeli az arckontúrokat, fokozza a bőr rugalmasságát, kiválóan alkalmas a hajas fejbőr és a hajhagymák stimulálására is.

  • Spray funkció

A spray pisztoly hidratáló, nyugtató folyadékunkat páraszerű köddé alakítja. A páraszerűen porlasztott folyadékkal hidratálja és hűsíti a bőrt. A gőzök és gázok akadálytalanul jutnak be az arcbőrbe, ezáltal speciális folyadékaink mélyen fejthetik ki hatásukat.

Amennyiben szeretné igénybe venni a GIGI Kozmetika időgépét, úgy keressen bennünket elérhetőségeinken!