Nutri-Peptide – Energetizáló, hatóanyag drónos kezelés

 

Nutri-Peptide – hatóanyagdrón a kozmetikában a ragyogó és életteli bőrért.

A Nutri Peptide egy aktív sorozat, mely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív kis molekulatömegű összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítve és serkentve a bőr megújulási, és természetes működési folyamatait.

Főhatóanyaga az X50 Photoglow,egy 220 nanométer nagyságú kis hatóanyag-kapszula.  Ez a kozmetikai drón a fotómoduláció elvén működik.  A fotómoduláció a fénysugaraknak, mint energiahordozó hullámoknak a felhasználása a bőr kezelésére. Az energia aktiválódik a bőr rétegeiben és generálja azokat a folyamatokat, amelyek javítják a bőr működését és megjelenését. Ez az innovatív összetevő, az X50 PhotoGlow, átalakítja a fényenergiát kémiai energiává (ATP).

Az X50 PhotoGlow felépítése és működése

A hatóanyag-kapszula héja tejsav és glikolsav kopolimerekből áll, melyek lassan hidrolizálva bomlanak le az alkotó savakra a bőrben. Ezen hatóanyagok folyamatos felszabadulása segíti az elhalt sejtek leválását, ösztönzi a gyorsabb sejtmegújulást. Hatására megszűnik a bőr elhalt hámsejtek miatti fakósága, valamint bársonyos és puha bőrérzetet biztosít.

A kapszula héjába épített biomimetikus peptidek a sejteink falán lévő receptor sejtekhez kapcsolják ligand kötéssel a mikrokapszulát. Ez a kapcsolat a kapszulába zárt hatóanyagok lassú és folyamatos felszívódását eredményezi a sejtekbe. A kapszula héjába épített Heptapeptide-15 palmitát elnevezésű peptidek mind a hámrétegben található sejteink receptorjaihoz, mind a fibroblasztjainkon található receptor sejtekhez csatlakozni tud és aktiválja a fibroblaszt növekedési faktort.

A kapszulába a Chlorella vulgaris, egy egysejtű alga kivonata van csomagolva. A Chlorella vulgaris magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, C- és E vitaminokat, ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot és nyomelemeket.  Ami viszont a legfontosabb a Chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt.  A klorofill “befogja” az éltető napenergiát, fényenergiát,és nagy energiájú elektronokat termel belőle, amelyeket átadva sejtjeinknek a sejtek mitokondriumjaiban ATP, kémiai energia termelődik.

Ez a hatóanyagdrón tulajdonképpen egy energia injekció bőrünk sejteinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működhessenek.

 Az Nutri-Peptide kezelés elősegíti a bőr, sima és egészséges, életteli megjelenését, egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően minimális idő alatt maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé. 

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.