Tini kezelés

 

Tini kezelés – Zsíros bőr kezelése

A zsíros bőr nem csak a tinédzserek problémája, bármelyik korban előfordulható bőrprobléma, melyet kiválhatnak hormonális problémák, környezeti tényezők, gyógyszer mellékhatások, de akár a stresszes életmód is.  Szalonunkban alapos diagnosztizálás után kiválasztjuk az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módszert és  készítményeket a GIGI termékek gazdag tárházából. A GIGI kiemelt figyelmet szentel a zsíros bőrök ápolására, készítményeivel elkerülhetőek a drasztikus gyógyszeres kezelések is.

A GIGI Medical filozófiája egy három lépcsős kezelési koncepcióra épül:

1. A diagnózis felállítása és a bőr kezelése egy szakképzett kozmetikus által a GIGI zsíros bőrre kifejlesztett terméksorozatai segítségével.
2. A bőrnek személyre szabottan kiválasztott GIGI termékekkel való kezelés otthoni folytatása. A termékekben olyan hatóanyagok találhatók, melyek csökkentik a faggyúkiválasztást, felgyorsítják az elhalt hámsejtek leválását, tisztítják a bőrt és megvédik a baktériumoktól, valamint a mitesszerek kialakulásától.
3. Az elért eredmények szinten tartása. A problémák megszűnése után a termékek további alkalmazásával megelőzhető a pattanás visszatérése.  A termékek megvédik a bőrt a környezetszennyezés ártalmaitól, a káros napsugárzástól, a szabad gyökök roncsoló hatásaitól, a mitesszerek újratöltődésétől. A bőr simává, bársonyossá, egyenletessé és finom pórusúvá válik.

A kezelés ára tartalmazza:

  • a bőr letisztítását
  • bőrtípusnak megfelelő peelingezését (radírozását)
  • felpuhítást
  • mitesszer és pattanás eltávolítást
  • fertőtlenítést
  • összehúzó gyógymaszkot
  • befejező megfelelő fényvédelemmel ellátott hidratálást

A kezelés során a GIGI alábbi termékei közül választjuk ki az Ön bőrének legmegfelelőbb termékeket!

SOLAR ENERGY TERMÉKEK
Mitesszeres, zsíros bőrök ápolása, gyógyítása a Holt-tenger hatóanyagaival.

Ezt a termékcsaládot a Gigi Laboratórium főleg a zsíros, szeboreás, problémás bőrök kezelésére, ápolására fejlesztette ki. Az egyik legsikeresebb termékcsaládja a cégnek.  A Holt-tenger a Föld egyik legmelegebb területén található, vulkánikus források táplálják. Az állandó párolgás miatt rengeteg vizet veszít, ezért só koncentrációja állandóan növekszik. Jelenleg ez a koncentráció kb. 30% és kb. 60 féle sóból áll.

A sókon kívül a Holt-tenger és környéke igen gazdag iszapban, amelyet szintén vulkanikus eredetű források hoztak létre. Ez az iszap különleges gyógyító erejével vonzza az idelátogató gyógyulni vágyókat, főleg a reumatikus és bőrbetegségek (pszoriázis) hatásos ellenszere.
A lakosság 85%-nál találkozunk a szeborreás bőr különböző súlyosságú eseteivel, melynek kezelésében a Solar Energy termékcsaládnak kiemelt szerepe van.

DERMA CLEAR TERMÉKEK
Gyógykezelés gyulladt, zsíros, aknés bőrre, faggyúműködést és hámképzést szabályozó, antibakteriális, hormonsemlegesítő és enzimblokkoló hatóanyagokkal.

Új sorozatunk bőrgyógyászok, vegyészek és a kozmetikai szakemberek által kifejlesztett termékcsalád, mely gondosan válogatott összetevőkből készült és különböző bőrgyógyászati,  és laboratóriumi tesztek során vizsgáltak. Segítségével orvosolhatjuk a hormonális okokból kialakult gyulladt, zsíros, aknés bőr problémáit. Elősegíthetjük a bőr hegmentes gyógyulását.

A klinikai kísérletek eredményei szerint a termékek egy hónapos használatával 75%-kal csökkent a mitesszerek és gyulladt pattanások száma!

LIPACID TERMÉKEK
Faggyúműködés-, hámképzés szabályzás, hidratálás és a bőr ökoflórájának helyreállítása gyógyhatású kozmetikumokkal.

A Lipacid természetes poliszacharid tartalmú kozmetikum család, melyet akár „zsírfalónak” is hívhatnánk. Zsír és olajmentes, minimális alkoholtartalmú (csak egyes készítményeiben van), nem irritál. Megőrzi a bőr egészséges flóráját. Véd a kórokozóktól. Gyulladást gátló, nyugtató és tartósan hidratál. Allergiaellenes faktort, UV szűrőt, antioxidánst és szabadgyök hatások ellen védő összetevőket tartalmaz. Tartósítószer nélküli, gyógyhatású kozmetikai termékcsalád.

További információ és bejelentkezés: 06/1 3183-801, vagy a +36-30/ 900-4207-es telefonszámokon.